Dames winnen eerste competitiewedstrijd nipt.

De dames van SV Leveroy zijn de competitie gestart met een overwinning. Thuis werd Hapert dames 1 verslaggen met 2 - 1. Al binnen de minuut lag de bal in het doel van Hapert. Het was Indy Coolen die gelijk toesloeg en Leveroy op 1 - 0 zette. Hierna bleef Leveroy de betere ploeg maar verzuimde de score op te voeren. Na de rust kwam ook Hapert regelmatig op de helft van Leveroy. Dit resulteerde na 54 minuten in de gelijkmaker. Toch bleef Leveroy de betere ploeg en kreeg ook enkele kansen,  maar het duel leek te eindigen in een gelijkspel  in blesurretijd kreeg Leveroy echter  nog een hoekschop en deze werd verzilverd door Simone Koolen. En zodoende bleven de 3 punten in Leveroy.

Dames 2 speelde uit bij Baarlo dames 2. Het bleef heel lang bij een 1 - 1 stand maar in blesurretijd scoorde Baarlo alsnog en verloren de dames zeer ongelukig. Voor Leveroy scoorde Noa Giessen.