Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Leveroy opent seizoen met monsterscore 13 - 0

Leveroy heeft een prima start van de competitie beleeft. Thuis werd ONDO 4 met maar liefst 13 - 0 verslagen. Leveroy speelde prima voetbal en had binnen 6 minuten al een 2 - 0 voorsprong. Voor de rust werd dit verder opgevoerd tot maar liefst 7 - 0. Ook na rust liet Leveroy geen spaan heel van de gasten uit Asten-Heusden en voerde de score op naar 13 - 0. Voor Leveroy scoorde Menno Kaul 3x, Chrit Corsten 2x, Jarno Hendrikx 2x, Adama Camara 2x, Tim Klaessens, Dimas Slabbers,Ammar Khueeda en Sven Beijes.

Leveroy 2 trad aan tegen Linne 3. Verloor ongelukkig met 3 - 1. Een afgekeurd doelpunt en een gemiste strafschop hadden Leveroy een beter reslutaat kunnen opleveren. Het doelpunt kwam op naam van Bram Rutten.