Verlies Leveroy 1, Winst 2e elftal

Leveroy 1 is er vandaag niet in geslaagd de 13 - 0 overwinning van vorige week  een vervolg te geven. Uit bij Olympia Boys 2 uit Ommel werd met 1 - 0 verloren. Leveroy beheerste de eerste helft op het kunstgras in Ommel maar waar het vizier vorige week op scherp stond wist men nu niet te scoren uit de diverse geboden mogelijkheden. De ruststand was dan ook 0 - 0. Na de rust kwam ook de thuisploeg wat meer op de helft van Leveroy maar de beste kans was weer voor Leveroy, Het was Dimas Slabbers die een niet te missen kans helaas naast schoot. Als je dan zelf niet scoort doet volgens de oude voetbalwet de tegenstander dit wel 1 - 0. In de resterende 10 minuten zette Leveroy nog alles op de aanval maar ontbeerde ook het nodige geluk om de verdiende gelijkmaker te scoren.
Volgende week wacht een thuisduel tegen RKSVV 3 hopelijk staat het vizier dan weer wel op scherp.

Leveroy 2 behaalde vandaag haar eerste overwinning door het eerste thuisduel tegen Helden 9 met 4 - 0 te winnen. Leveroy speelde goed en wist een 2 - 0 voorsprong bij rust in de 2e helft uit te bouwen naar een verdiende 4 - 0 eindstand. Voor Leveroy scoorde Tim Driessen 2x, Don Caris en Sjoerd Verstappen.